Tips - Pauluns produkter


3 goda (och nyttiga) produkter från Pauluns! Muslin och juicen är superbra till frukost, medan smoothies och bars är ett alternativ till ett nyttigare mellanmål!

 

Äpple- och kanelmüsli

Det här är vår äpple- och kanelmüsli. Det är en müsli full med fibrer och långsamma kolhydrater. Dessutom innehåller den nyttiga ämnen från kanel som bland annat sägs hålla blodsockret på en jämn nivå. Müslin är gjord på puffad quinoa, pumpafrön, krispiga fullkornsflingor, de fyra sädesslagen, äpple och kanel.

 

 

Blåbär- och açaijuice

Det här är vår blåbär- och açaijuice. Det är en mörk juice gjord på blåbär, druvor, açai och svarta vinbär. Den har en fyllig, frisk och söt smak. Juicen innehåller inget tillsatt socker.

 

 

Hallon och granatäpple

Det här är vår supersmoothie med hallon och granatäpple. Det är en helt naturlig smoothie som är gjord på hallon, granatäpple och druvor. Den har en bas av äpple istället för banan. Det gör att den smakar lite fräschare. En smoothie motsvarar två portioner med frukt.

 

 

Bar med choklad

Det här är vår chokladbar. Den är gjord på sockerfri mörk choklad, nötter och torkade blåbär. Dessutom innehåller den ett koncentrat från groddar som gör att den blir lite extra nyttig. Totalt innehåller den 23% protein vilket gör att du känner dig mätt på ett bra sätt.

 

 

Om Pauluns


"Fredrik Paulún tillagade den första müslin för några år sedan. Det skulle bli en nyttig müsli, men den skulle ändå smaka gott. Det är fortfarande vår grundtanke. Vi ska hjälpa folk att må bra, genom att erbjuda mat som faktiskt både är nyttig och god. Vi väljer till exempel alltid råvaror med så bra näringsvärde som möjligt. Vi sötar alltid våra produkter med honung, bär och frukt istället för socker. Vi använder nyttiga fetter. Och vi tillsätter aldrig några onödiga tillsatser. Nu hittar du alltifrån bröd, smoothies och juice till bars och nyttiga snacks i vårt sortiment. Allt förhoppningsvis lite godare, och lite nyttigare, än vad du brukar hitta i hyllorna."

 


Kommentarer
Postat av: Matte

http://fitnessguru.se/48660-fredrik-paulun-var-tids-storsta-charlatanFredrik Paulun är en riktig skojare, ingen jag vill sponsra iaf...

vad tycker du?

2012-01-26 @ 20:49:47
Postat av: Victoria

Jag läste det du hade skrivit om honom, och jag håller absolut med att om det som var skrivet var sant så var det dåligt gjort av honom att ta åt sig äran. Men samtidigt så orkar jag inte lägga ner energi på att bli arg eller irriterad på något sådant, det finns andra saker att lägga sin energi på. Så jag kommer att fortsätta köpa hans produkter då och då, eftersom att jag anser att det är bra mat och jag tycker att det är riktigt gott!

2012-01-26 @ 21:05:54
URL: http://sandstromvictoria.blogg.se/
Postat av: Matte

peace

2012-01-27 @ 23:04:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback