Jag behöver all sömn jag kan få

Så jag säger godnatt!


Fredag

Börjar dagen med Berocca Boost och fil med fruktmusli!


Godnatt

Slår två flugor i en smäll och slänger in en bild på ett par nya skor! Din Sko 599:-


You make me smile

Med en sista kraftansträngning lyckades jag fixa mina naglar ikväll.. hade velat hinna plocka ögonbrynen också men sängen lockar en aning mer!


Ni är underbara

Jag orkar inte ens berätta om min dag..den har varit bra men stressig! Jag vill bara säga tack till världens bästa föräldrar som ställer upp i alla lägen! Och till min underbara lillasyster som jag önskar att jag kunde ha vid min sida varje dag! Du är en ängel <3 Jag önskar att jag kunde göra lika mycket för er som ni gör för mig!

TACK!


FYND!

Vem har sagt att inte tjejer kan fynda på Dressmann rean också? Jag köpte med mig lite tröjor hem att dra över  en skjorta! Nu gick ju inte bilderna att spara på datorn av någon konstig anledning så jag länkar till dem HÄR istället.

Jag köpte en lila, beige och marinblå för endast 150:- styck. Vääärt som Lars brukar säga! ;D

 

Tack för att ni gör så att man längtar efter att få jobba! Ni är great!




IM ALIVE

Jag har inte dött! Jag har bara inget internet i lägenheten. Men håller på att fixa det så snart så kommer jag att börja skriva som vanligt igen!


Mot Stan


Söndag

Mysig dag igår. Tack för alla julklappar underbara människor! Idag är det flytt som står på schemat. Ska flytta min säng och lite annat smått och gott.

Nu har jag precis duschat, och sitter med ansiktsmask och håller på att färga mina ögonfransar+bryn. Ska sen iväg och klippa min farmor innan vi börjar dra oss mot Skellefteå.

Och ikväll är det Mollys/Allstar som gäller!



GODMORGON


The lonley island

Vart får dom allt ifrån egentligen!? Och hur snygg är inte Rihanna!

TOMTEN


God Jul


Godnatt




Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


Tillslut så

 

Äntligen har jag hittat en ny väska. Har letat som en sårad efter en svart väska! Jag hade en bild i huvudet på hur jag ungefär ville att den skulle se ut och idag fanns den inne på Esprit. Min väska som jag har just nu är det hål i så allt som jag lägger i hittar jag inte igen...värt!

 


Motivation


Fredag

Åh, jag älskar verkligen mitt jobb! Vilken sjukt rolig dag vi har haft, och det är så kul när det är mycket folk. Vi hade mys imorse innan vi öppnade med fika, och julklappsleken. Jag fick Olivers paket, och det innehöll denna vackra skapelse..


En stressgris som man ska klämma på så ögonen ploppar ut! Vi hade kul åt den ett tag, men sedan gick den sönder..tror vi klämde lite för mycket på den! :P

Ikväll är det mys med familjen som gäller. Glögg, knäck och kakor har mamma dukat upp.. jag som redan har levt på kakor och godis nästan hela dagen! Det är svårt att hålla sig ifrån när det står uppdukat på bordet i fikarummet, men äsch, det är ju jul!

 


Godmorgon!

Frukost är helt klart den bästa måltiden på hela dagen!


Godnatt

Avrundar kvällen med denna bild från Cypern! Grym resa, jag längtar tillbaka..


A limit on what you will do..

..puts a limit on what you can do!

 

Jag älskar verkligen dom nya övningarna som jag kör i gymmet. Jag kan säga att det känns! Och sakta men säkert börjar all träning ge resultat! Så för er som tränar men inte tycker att det händer något, ge inte upp. Det tar sin tid! Men känslan när man märker att det ger resultat är värd att vänta på!

 

 


Onsdag

Åhhhh jag är fortfarande uppe i varv sen combatpasset idag! Så sjukt bra kört av Josefin och Tina. Det var verkligen hur roligt som helst måste jag säga. Eftersom att min buss gick klockan 10 över 9 så blev det ett gympass efter combaten också. Och även en trevlig pratstund med Mirja!

Nu håller jag på att packa ihop lite saker till imorgon! Jag tror att jag ska sova i lägenheten nämligen. Slutar klockan 19.00 imorgon och börjar 09.00 på fredag så jag kände att det är lika bra! Så slipper jag åka fram och tillbaka.

Imorgon blir det en fika med fina Sandra som har kommit hem från Norge innan jag börjar jobba. Så det ska blir roligt att träffa henne! Sedan jobb 12.00-19.00 med världens bästa gäng! Kvällen kommer att spenderas med Victora H, vad vi ska göra återstår att se än. Låter som att torsdagen kan bli grym!

Nu duschen!





NEW

Inhandlade nyårskläderna idag! Jag är väl inte den personen som ofta har klänning, men om det är någon gång man ska ha det så är det väl nyårsafton tänkte jag.


Close your eyes

Jag är övertaggad inför morgondagens extra långa combatpass! Ska se till att äta och dricka mycket och bra under dagen så jag har bra med energi för att verkligen kunna köra hårt hela passet och inte ta slut när det är två låtar kvar. Jag vet hur slut man är efter sista låten på de vanliga passen som är ca 60 min! Men jag vet också hur taggad man är på att forsätta att köra efter 60 min. Så det här kommer att bli bra!

Har inte alls gjort mycket ikväll. Minglat lite med mina föräldrar, duschat och nu har jag precis fixat naglarna som har lidit under dagens uppackning av Pima Cotton tröjor. Men nu är dom snygga igen!

Nu är det godnatt för mig, jag önskar dock att dagarna kunde sluta gå så fort för jag vill inte sova! Men jag måste såklart för att orka med både jobb och träning. Imorgon är det jobb mellan 10-16, sedan en sväng förbi lägenheten och stan med Emil innan det är dags för combaten!

Godnatt underbar ni!

Kom in och fynda!


Svar på kommentar - Träning

Kommentar: Kan du skriva vad du tänker osv när du ska träna? jag är så sjukt otaggad på träning, lite tips på vad man kan tänka:-) jag kan även fuskträna när jag är där för jag är så lat.

Svar: Jag tror att för att kunna hålla igång sin träning så måste man ha lite av ett intresse för det och verkligen tycka att det man gör är roligt. Vad som driver mig är känslan jag får när jag märker hur jag hela tiden blir bättre. Det är helt grymt att känna att man kan uppnå sina mål. För jag tror också på att sätta upp mål hela tiden för att ha något att sträva mot, det gör det hela lite roligare! Speciellt om man är en envis person som hatar att ge upp! När jag ska träna så tänker jag aldrig "Faan, jag måste träna idag.. kändes sjukt jobbigt!". Utan jag längtar till att få träna, jag blir glad av att veta att jag ska träna efter jobbet tex. Visst är vissa saker jag gör lite mindre roligt än andra. Jag tycker att bodycombat och tabata är roligast, och dessa pass längtar jag verkligen alltid till. När jag ska gymma så kan det ibland kännas lite tungt, speciellt om jag är lite trött. Men jag vet att när jag har tagit mig dit och börjar köra så kommer jag att må så mycket bättre när jag går därifrån. Så det är väl så jag tänker när det känns jobbigt för mig att träna "Jag kommer att va så mycket piggare och må så mycket bättre när jag har gjort det".

Gör det lättare genom att:
  • Variera träningen!
  • Påminn dig själv om hur nöjd du kommer att känna dig när du har kört ett pass!
  • Sätt upp mål och bestäm dig för att nå dem!
  • Hitta en träningskompis och peppa varandra!
  • Planera in träningen i början av veckan och boka in pass. Då är det lättare att ta sig iväg!
  • Hitta en träningsform som du trivs med och tycker är rolig!
  • Börja det nya året med att köpa ett gymkort för en längre tid och se till att verkligen använda det!

Allt handlar om motivation, så jag hoppas att du hittar något som motiverar dig till att träna. Lycka till!

Eller så gör ni som Emil och slår två flugor i en smäll och kör lite situps på fest! ;P


Tisdag

Vilken dag! Åkte in med halv 8 bussen till stan och drog direkt till friskvårds. Gymmade ca 1 timme sedan skyndade jag mig för att hämta nycklarna till lägenheten! Efter det så blev det lunch med Emil. Vi kan inte ha sett kloka ut när vi gick från Subway nu när jag tänker efter, eller vad tror du Emil?

Jobb mellan 12.15-18.00 och som vanligt hade vi mycket att göra och alltid lika roligt! Sedan hade vi besök av vår dekoratör Kristina också, riktigt trevlig tjej måste jag säga!

Tog 18.45 bussen hem och somnade nästan direkt jag satt mig på bussen. Jag är helt slut! Så nu har jag precis ätit godaste fruktsalladen ever och lite julgodis, och har tänkt hoppa in i duschen sedan försöka somna lite tidigare ikväll.



Tricket är att ösa på med kesella-vanilj, hur gott som helst!

Who are you?

Jag måste säga det att jag har verkligen världens underbaraste vänner! Tack för att ni finns och gör mina dagar så sjukt bra! Ni vet vilka ni är som ska ta åt er.

Nu måste jag försöka sova! Ska ta halv 8 bussen in till stan imorgon. Ska träna sedan har jag lite ärenden att göra innan jag börjar klockan 12.

Men det säger jag godnatt!



Jag skulle bli överlycklig om ni som läser min blogg ville lämna en kommentar och skriva vilka ni är, jag blir så nyfiken! Länka gärna om ni har någon blogg, så får jag lite nytt att läsa! :)

True


Äntligen

har jag fått tag i en lägenhet!

Annars så har den här dagen gått fort! Jobb som sagt sedan har jag hängt på friskvårds. Det blev ett combatpass och sedan gym. Nu blir det duschen hade jag tänkt!



Dagens!

Work!

Jobb 10-16!

Ha en bra dag!


Godnatt!

Träningen gick hur bra som helst ikväll. Kroppen kändes pigg! Nu känns den dock väldigt trött så jag hade tänkt avrunda kvällen med lite Solsidan.

Imorgon är det jobb som gäller mellan 10-16. Efter det så börjar en ny träningsvecka, och jag är taggad till tusen!






Så sjukt roliga! Såg Johan Glans - Det bleka hotet med Victoria i fredags och då var detta klipp med, jag höll på att skratta ihjäl mig!

Bodycombat

Då drar jag iväg mot stan. Blir gym sedan combat! Ha en bra kväll!


Har ni sett..

 

snyggare paket någon gång? ;)

 

j

Dock så slog jag bara in ett av dem! Det svarta längst bak. Men jag är nöjd med min insats!

SÖNDAG

Helt underbart att få sova ut! Det behövde jag verkligen kände jag. Jag vaknade halv 1! Gick upp och åt godaste frukosten på länge, eller ska man säga brunch Tomas?

Har hunnit packa upp lite väskor och påsar, hängt upp lite kläder och slagit in paket. Nu ska jag bara packa om min träningsväska också! In mot stan vid 5 tiden för att träna, det blir gym och bodycombat. Och ÄNTLIGEN är Victoria tillbaka som instruktör, det kommer att bli grymt!


NEW

 

Scorett 899:-

Scorett 150:-

 


Helt slut

Jag är trött och sjukt glad över att jag får sova ut imorgon.. känner att det behövs. Så nu drar jag mitt duntäcke över huvudet och säger godnatt!


Godnatt!

Hemma efter mysig kväll hos Victoria H! Vi såg film och gjorde den godaste fruktsalladen jag har ätit i hela mitt liv. Tror vi fick i oss nog med c-vitamin för en hel vecka! Nu är det dags att sova, jobb imorgon 09.00-15.00. Godnatt!


Today! (som ni ser så hann jag byta skor mellan bilderna, inte ovanligt att jag har beslutsångest kan jag säga)


Äntligen fredag!

Mot stan för att handla sista julklapparna! Sedan är det jobb 12-18 som gäller. Efter jobbet en sväng till friskvårds och sedan till VH för film och fruktsallad. En bra fredag helt enkelt!


Underbart!

Jag ÄLSKAR tabata! Den grymma känslan man har efter man har kört ett pass är helt underbart! Det är sjukt jobbigt men det är de värt måste jag säga. Kul att både Elin och Mirja körde idag också, blir ju ännu roligare om det är lite folk man känner som är med och plågas lika mycket ;)

Har haft en jätte bra dag på jobbet idag också! Blev att jobba över lite eftersom att det började strömma in folk där vid halv 6. Så det var omöjligt att stänga klockan 6. Men det var bara roligt att ha mycket att göra!

Nu ska jag belöna mig själv med en fruksallad hade jag tänkt innan jag hoppar in i duschen!


Torsdag

Nu drar jag iväg på gymmet för ett morgonpass. Sedan är det jobb 12-18 som gäller! Efter jobbet hoppas jag att jag tar mig in på tabatan. Är reserv just nu, så vi får se. Ha en bra dag!


Personalfesten del 2

 

 


DAGENS

 


A great day

Jag måste säga att jag har haft en riktigt bra onsdag. Träningen har gått jätte bra! Det blev ett gympass på dagen och sedan bodycombat på kvällen som alltid är lika roligt. Hängt på stan med Emil och shoppat ett par snygga jeans! Äntligen! Jag lever ju i mina svarta från Carlings annars. Men nu bestämde jag mig för att köpa ett par lite dyrare jeans med lite kvalitè. Så vi traskade in på Carlings och prövade lite olika och tillslut så lyckades jag hitta ett par som satt som ett smäck! Lite långa var dom dock, men det är alla byxor för mig så jag var inte förvånad. Får be min kära mor att sy upp dom helt enkelt. Nu ikväll har jag varit hos Emil och fått mig lite middag, som verkligen var hur gott som helst. Tack!

Carlings 999:-

Fick dom dock för 699:- pga av att vi har 30% rabatt i vissa butiker genom personalkortet, väärt!

 


NEW

Bikbok 250:- (halva priset)


Bikbok 199:-

+ en likadan fast marinblå!


Bibok 199:-



Onsdag

Godmorgon! Jag lyckades sova ut till klockan 10 iaf. Nu sitter jag och äter frukost. Frukost är ju lätt det godaste målet på dagen! Eller vad säger ni?

Jag har tänkt börja ta mig in mot stan vid 12 tiden. Ska sola, sedan gymma och efter det träffa Emil på stan för att hjälpa honom med lite julklappar. Ska nog köpa lite småsaker jag med som jag har kvar. Ikväll hoppas jag sedan att jag tar mig in på combaten, är reserv just nu! Jag är alltid så seg och hinner aldrig med att boka in mig på onsdagspasset!

Ni får ha en bra onsdag!

Ska nog iväg en snabbis ikväll och hälsa på kattungarna också + hämta lite post!

Godnatt

Nu avrundar jag kvällen med lite HIMYM!







Who am i?

Tänkte dra en liten lista för er läsare som är nya eller inte känner mig, så kanske ni får en liten uppfattning om vem jag är!

  • Jag har väldigt svårt för att bli arg. Jag kan inte ens säga senaste gången jag var riktigt förbannad!
  • Jag älskar att lära känna nya människor!
  • Jag är snäll, nästan för snäll ibland!
  • Jag har svårt att sitta still, nästan så att det är jobbigt att se en hel film!
  • Jag är beroende av rosa läppstift i omgångar (just nu har jag en period där jag inte alls vill ha det)!
  • Jag är rätt seg på att förstå skämt!
  • Jag använder alltid skor med klack (bortsett från när jag är i gymmet)!
  • Jag är tidsoptimist!
  • Jag stressar rätt mycket pga av att jag är tidsoptimist!
  • Jag planerar mycket långt i förväg men oftast så blir ändå inget som jag planerar!
  • Jag tappar saker jämt, min mobil har legat i marken rätt många gånger (senast idag)!
  • Jag gillar att skriva (noveller, historier osv)!
  • Jag är generös!
  • Jag gillar att göra andra glada!
  • Jag älskar att träna!
  • Jag älskar mitt jobb!
  • Jag älskar min familj!
  • Jag blir frustrerad om jag inte klarar något på första försöket!
  • Jag gillar smink och att sminka andra!
  • Jag pratar i sömnen!
  • Jag fryser jämt, speciellt om händerna. Ändå glömmer jag alltid att ha vantar på mig!
  • Jag skrattar mycket!
  • Jag kan inte sjunga!
  • Jag kan inte dansa!
  • Jag gillar att ha mål att sträva mot!
  • Jag blir glad när jag får kommentarer på bloggen! (så kommentera mera) :D
  • Jag är sämst på att återberätta saker som har hänt som jag tycker att sjukt roliga!
  • Jag älskar choklad!

Det finns så mycket mer men jag fick ont i huvudet av att tänka så mycket så nu ger jag mig! ;)




Vad har hänt?

Jag känner inte igen mig själv, jag har börjat lyssna på svenska låtar! Jag har alltid ogillat det förut, men nu är det nästan det enda jag har på min spellista, märkligt måste jag säga!








Tisdag

Idag blev det jobb 9-16! Jag fick en liten släng mellan 12-13 där jag ett tag trodde att jag började bli sjuk. Fick jätte ont i huvudet och det kändes som om att jag hade feber. Men efter ett tag gick det över som tur var! Det är tungt att jobba när man inte mår helt hundra. Annars så har dagen varit grym. Det blev ett pass i gymmet efter jobbet. Körde lite nya övningar som tog på riktigt bra måste jag säga.

Nu har jag precis kommit hem och sitter med en påse naturgodis! Är slut så jag tror att det blir en tidig kväll. Imorgon är jag ledig också så det blir nog en liten sovmorgon, känner jag mig själv rätt så kommer jag nog inte ha ro i kroppen att sova ut så länge. Men vi får se helt enkelt!



Åh, söta syster! Hon sitter och pluggar och säger "Förra provet så visste jag inte ens vad rovdjur var, så jag skrev typ..älg.."


 

Världens bästa!



----


Helgen som varit

Vilken grym helg jag har haft! Personalfesten kan jag säga var riktigt lyckad. Vi hade hur kul som helst och Oliver hade lagat världens godaste tacos. Och en ännu godare efterrätt som jag inte fick nog av så att jag åt upp Emils också! Sedan har jag träffat lite nya intressanta människor på ett sätt som aldrig egentligen skulle kunna hända i Skellefteå. Verkligen hur trevliga som helst. Jag älskar att träffa nytt folk har jag märkt!

Annars så har helgen även bestått av jobb och lite träning. Nu är jag helt slut och tänkte försöka sova. Jobbar imorgon också och börjar klockan nio så det blir upp rätt tidigt kan jag säga.

Med det säger jag godnatt!



Svar på kommentar

Tja!
Tycker du inte att du tränar för mycket, personlig tycker jag att du behöver hjälp, du har tidigare i bloggen sagt att du har haft problem.

/Orolig blogg-läsare


Svar: Så gulligt att du oroar dig men det behöver du verkligen inte göra. Om jag tyckte att jag tränade för mycket så skulle jag dra ner på det. Det ligger till såhär.. Jag har alltid älskat att träna, och det är något som verkligen får mig att må bra. Träning och hälsa är ett stort intresse för mig och något som jag skulle vilja jobba med i framtiden. Jag vet att jag tränar mycket, men jag har lagt upp ett träningschema med en PT på friskvårds (guldvärt) så att jag ska veta att jag tränar rätt, för det är väldigt viktigt för mig. När du säger att jag har skrivit att jag har problem är det med maten du menar då? Jag kan säga att jag har inte haft problem så att jag inte vill äta för att jag tror att jag ska bli tjock osv. Utan när jag skrev att jag hade svårt att äta så var det pga av att jag hade ångest. Jag hade konstant en klump i magen och samtidigt så var jag deprimerad. Jag hade svårt att göra något överhuvudtaget. Jag kunde varken jobba, sova eller äta där ett tag. Jag kunde knappt vara ensam. Helt sjukt nu när jag tänker efter hur dåligt jag verkligen mådde. Det som fick mig att ta mig ur allt var när jag började träna på friskvårds. Jag har alltid tränat förut själv (löpning osv). Men jag började gå på gruppassen för att få något annat att tänka på. Jag märkte direkt att under den tiden jag tränade så var det verkligen inget annat som snurrade i mitt huvud. Och efteråt så mådde jag sjukt mycket bättre än innan passet. Jag kan säga att nu mår jag bättre än vad jag någonsin har gjort. Mycket för att jag har blivit mer ärlig mot mig själv och även börjat tänka mer på vad jag vill och vad jag tycker om att göra. Jag gör det som jag trivs med och mår bra av. Nu har jag inte längre den där klumpen i magen, den är som bortblåst. Jag äter bra mat och mycket mat. Försöker att få i mig frukost-mellanmål-lunch-mellanmål-middag-kvällsfika varje dag. Jag vet att jag behöver äta för att kunna träna så mycket som jag gör.


Så för att sammanfatta det hela: Du behöver verkligen inte oroa dig! Och jag skulle vilja säga att funderar ni på att börja träna, kom till friskvårds! Helt underbar personal och jättebra instruktörer. Verkligen jätte trevliga och tveka inte att fråga om det är något ni undrar över i gymmet eller så, dom är bara glada att hjälpa för att se till att man tränar rätt. Dom bryr sig verkligen! :)




118 800

Idag skickades denna bild till 118 800 eftersom att vi ville veta vilken kändis jag var lik..



Detta var svaret vi fick..

"Åh, vilken liten pärla vi har hittat här! Det första vi tänkte tänkte när vi såg dig var att du var sötare än bambi! Men någon kändis du påminner mycket om är Katy Perry, om du vet vem det är. Ni är lika söta, ser sådär bedårande oskyldiga ut och lyser med din närvaro! Stjärnor bleknar i jämförelse med dig! Kram från Timmy på 118800"

En riktigt charmknutte den där Timmy eller vad säger ni?

Personalfest

Här kommer några bilder från personalfesten igår. Fler kommer imorgon!



















Bästa gänget!


Lördag

Idag körde jag på min nya kavaj från Bikbok och fick kommentaren av Oliver att jag liknade bruden i Pulp Fiction. Annars så taggar jag för personalfest ikväll som troligtvis kommer att bli hur kul som helst. Ha en bra lördagkväll gott folk!

Godnatt

Nu har jag tänt lite ljus och hade tänkt försöka sova. Är helt slut och har träningsvärk i hela kroppen, alltså verkligen överallt. Kan det vara tabaten som har gjort det här mot mig? Troligtvis! Ny dag imorgon, och jag längtar till att få jobba! Jag älskar lördagar!

Godnatt underbara ni!



Fick med mig några fina ljuslyktor från Piteå igår, och doftljus! Som luktar vanilj och äpple!

Kattungar

Katten som jag och Marcus har tillsammans har fått kattungar! Just nu kan jag väl inte säga att dom är så söta, det ser mer ut som små råttor tycker jag. Men det är tur att dom bara blir sötare och sötare!

 

Haha, alltså hur ligger den lilla riktigt?

DAGEN

Åh så kul det var att jobba idag, och bra gick det också! Mindre roligt var det att köra hem i snön, men det gick ju det med. Nu har jag precis ätit middag och har nog aldrig varit såhär mätt förut. Är rätt sugen på en powernap!

Det blir en lugn kväll kan jag säga! Imorgon jobbar jag sedan är det personalfest med bästa gänget hos Oliver som gäller. Så jag behöver vila upp mig lite känner jag!

Bilder som egentligen skulle upp imorse men eftersom att det var lite stressigt så hann jag inte. Men bättre sent än aldrig kanske?






Fredag

Mot friskvårds sedan jobb!

 

Ha en bra dag!


I love it!

Oj så kul Tabata var! Ett grymt bra pass kan jag säga. Man fick svettas så att sminket rann! Jag var alldeles svart runt ögonen när det var klart, haha! Jag skippade att gymma och körde en timme på crosstrainern istället. Benen får vänta tills imorgon!

Jag måste verkligen försöka somna lite tidigare än vanligt ikväll, är helt slut! Imorgon ska jag iväg på gymmet innan jobbet hade jag tänkt. Börjar inte föränn klockan 12, så jag hinner med ett pass. Sedan så har jag inbokat en instruktörstimme klockan 9 också!

Nu duschen, sen sängen!


Tabata

Mysig dag i Piteå måste jag säga och jag tackar verkligen för hjälpen med att hitta alla julklapparna! Nu sitter jag och taggar inför tabatan ikväll. Gruvar mig en aning kan jag säga, men det ska nog gå bra! Om jag har något ork kvar efter passet så tänkte jag även köra ett gympass. Ge benen och rumpan en omgång.

Ha en bra kväll!


Värt att vakna så tidigt

Och va hur pigg som helst! Så jag tar mig ut i mörkret för en morgonpromme!


Godnatt

Imorgon åker jag till Piteå för att shoppa lite julklappar med VH! Då blir det nog en sväng förbi Dressmann för att träffa Piteåkollegorna. Kul!




Det höll ju länge..

Ja, vad ska man säga? Jag hatar verkligen mitt tunna hår! :P



Ni kan ju bortse ifrån att det ser risigt ut, hade inte hunnit klippa till eller färgat det på bilden!

Svar på kommentar

Från Ida:

Kan du inte berätta lite om hur ofta du färgar ditt hår och din strategi för att håret ska må bra trots täta behandlingar? Jag behöver tips... Du är verkligen jättefin i hårfärgen! :)

Svar: Oj, så svår fråga! Men tack så söt! Alltså om jag ska vara helt ärlig så är jag väl inte jag riktigt så snäll mot mitt hår som jag borde vara! Jag har rätt tunt hår, och som vägrar växa! Så jag använder oftast löshår (keratinslingor) för att få det lite tjockare och fylligare! Sedan så färgar jag mitt hår när jag ser att jag börjar få utväxt. Jag är dålig på att gå till frisören eftersom att jag aldrig har blivit nöjd, så jag unviker helst det. Nu har jag tänkt försöka vara utan löshår ett tag och har köpt hem tabletter för att stärka håret och naglarna. Så vi får se hur det fungerar! Känner jag mig själv rätt så kommer jag att sitta här med löshår om en veckan ändå ;P

Jag känner inte att jag var till så stor hjälp, men jag tycker att du ska köpa hem några riktigt bra produkter till håret från en frisörsalong. Fråga efter en produkt som passar just ditt hår. Använd inpackning för håret lite då och då (sov gärna i det över natten). Var sparsam med plattång och hårtork, om du ska använda det så dra igenom håret med någon värmeskyddande produkt. Och en sista sak, borsta inte håret när det är blött! Låt det självtorka.



Godmorgon

Har just gjort mig en sjukt god proteindrink! Tänkte slänga i mig den sedan ta mig och och springa en sväng. Vill ni pröva göra den så är det bara att mixa ihop ett glas med mjölk, en halv banan, ca 20 g proteinpulver med smak av vanilj och en matsked kakao, gött!

Sitter och myser i min systers mjukisbyxor som jag förövrigt inte riktigt förstår varför det står Paltunge på röven på dom?


Godnatt

Tänkte se några avsnitt av Greys Anatomy nu innan jag ska sova. Det är ju inte helt fel att vila ögonen på Jesse Williams som spelar Jackson Avery! Hur snygg får man vara?







FLOWERPARTY

Det blev en runda på 7 km och sedan lite magövningar! Nu har jag precis fått i mig lite mat och hade tänkt hoppa in i duschen. Jag skulle ha haft färgat håret också men jag orkar inte det heller. Det får jag fixa imorgon helt enkelt!

Idag fick jag hem en ny parfym, äntligen! Är så less min gamla. Denna luktar verkligen hur gott som helst!

 

 


Tisdag

Egentligen hade jag tänkt att sätta in nytt löshår idag, men jag kände nu att jag orkar verkligen inte! Så jag får stå ut med lite kortare hår ett tag helt enkelt. Istället tar jag mig ut på en löprunda!




Ja men..

..jag tycker ändå att alla dessa magövningar på gymmet börjar ge resultat!






Galaxy note

Wiho! Min nya mobil är här! Nu ska jag bara lära mig den också.. lär ju ta halva natten!


Jobb

11-18!




Söndag

Grym dag! Det blev jobb, sedan en sväng förbi VH för att fördriva lite tid innan träningen. Vi spelade sims, det var sjukt längesen jag spelade så jag kan väl inte säga att jag var bra direkt. Tur då att jag hade värsta proffset vid min sida! Vi hann dock bara inreda badrummet, så fortsättning följer..

Nu har jag precis kommit hem. Körde bodycombat och gym ikväll. Combaten gick seeegt! Jag var så slut i huvudet så jag hängde inte riktigt med kände jag. Men man kan inte alltid vara på topp!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan försöka sova lite tidigare för en gång skull. Jobbar 11-18 imorgon och hade tänkt få mig upp och ta en löptur på morgonen. Vi får se hur det blir med den saken.

Godnatt!


Off to work

Söndagsöppet idag. Passa på att handla lite julklappar nu!



Ha en bra söndag!

Run

Det blev en löptur i regnet ikväll. Hur skönt som helst att få springa av sig lite energi! Nu hade jag tänkt fixa till mina naglar lite som ser ut som skräp sedan sova. Imorgon är det jobb som gäller mellan 11.30-16.00 med bästa Moa!

Godnatt!


NEW

BIKBOK 599:-

BIKBOK 399:-


Lördag

Vi är mitt inne i helgen och jag har så mycket att göra just nu! Men jag gillar det. Igår jobbade jag hela dagen och sedan blev det mys med bästa VH, vi åt alldeles för mycket godsaker och såg Paranormal Activity 2. Idag blev det Bodypump på morgonen och sedan jobb till klockan 3. Jag har haft en så sjukt bra dag på jobbet, grymma kunder och underbara kollegor! Efter jobbet drog jag iväg till friskvårds och sminkade Josefin som skulle på maskerad. Jäklar så snygg hon blev! Mörk sotning med glitter och lååånga lösfransar.

Ikväll är det mys med lillasyster. Vi ska baka pepparkakor och dricka glögg!

Ha en bra lördag!




Det blev en liknande sminkning som denna men med lösögonfransar.

Samsung

En mindre bra dag avslutades med en mycket bättre kväll!

Sedan så kan jag berätta att jag kommer att byta ut min älskade Iphone mot en Samsung Galaxy Note. Det trodde jag aldrig skulle hända! Men man ska inte fasta i samma gamla hela tiden, dags att pröva något nytt!

 



Torsdag

Idag hänger jag på ett AF möte som kommer att hålla på till kl 14.30. Är just nu hemma och äter lunch! Efter mötet ska blir det gymmet, sedan måste jag förbi en sväng på stan och köpa en ny plattång. Min gick sönder igår, sjukt onödigt om jag får säga det själv.

Hoppas ni har en bra torsdag!



Sorry att ni får stå ut med kassa mobilbilder hela tiden!

-

 


RSS 2.0