Ny blogg!

Nu kör vi igång den nya bloggen på megafonen.nu! Så framöver så kommer jag att finnas här! Jag vet inte riktigt hur jag ska göra men denna blogg, om jag ska hålla igång den eller inte. Jag tror att jag ska lägga den åt sidan ett tag så ni får följa mig på megafonen.nu/fitnessbloggen istället.


Onsdag

Godmorgon! Har precis tagit mig upp och ska bege mig ut i kylan på en morgonpromenad. Det blev lite sent igår så jag är en aning trött, men den här dagen bjuder på så mycket bra så jag har inte tid att sova längre. Det blir att luncha med Mirja och Lollo vid 1 tiden, sedan en sväng på stan. Ikväll är det bodycombat med Josefin som kommit hem, kommer att bli grymt! Och sedan ett tabata pass (mage).

Hoppas ni får en riktigt bra dag!






Dagens pass

Oj vilken energi jag hade idag! Det blev box 75 min, ett bröstpass i gymmet och sedan sista 15 körde vi crosstrainern för att få svettas lite extra. Känner mig riktigt pigg i kroppen just nu måste jag säga. Och som svar på en kommentar jag fick där någon undrade vad jag tar när jag kör bröst. Kör jag med hantlar så tar jag 15 kg och bänk 40, kör då 3*12. Så då vet du det! Tack för att du gillade min blogg förresten, superkul!

 

 

Sen såklart 2 underbart snygga bilder från dagens pass! Fightingface? mjoo skulle man kunna kalla det!


Workout!

Då kör vi! Box och bröstpass! Jag är riktigt taggad nu efter min powernap!

 


Johanna gillar cream cheese!

20120207_145236 (MMS)

Johanna gillar cream cheese!


Waynes

Det blev så att jag hamnade på Waynes i väntan på min syster. Men det blir bra, då har jag lite tid att fixa en massa nödvändiga saker. Sen är det rätt mysigt att sitta här och dricka lite kaffeee, ja visst jag har lärt mig att dricka kaffe!


Tisdag

Grym morgon! Vaknade och drog iväg till friskvårds. Inte för att träna utan för att träffa Magnus och ta lite kort. Det gick riktigt bra och nu är jag bara hur taggad som helst på att få upp den nya bloggen.

Nu sitter jag och äter resterna från gårdagens tacos, gött! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra utan resten av dagen.. ska träffa upp min syster sen idag, det är väl det jag har planerat. Annars får jag väl bara njuta av att vara ledig! Jag hade vilodag igår så idag är jag riktigt taggad på boxpasset ikväll, och såklart bröstpasset också!

Ha en bra dag!


Då var denna dagen slut


Dags att försöka sova! Är ledig imorgon men ska upp rätt tidigt, ska ta lite nya bilder till nya bloggen som kommer att finnas på megafonen.nu inom kort. Sen ska jag träffa min syster en sväng också, äntligen! Känns som om att jag aldrig träffar henne längre.

Sen så kan jag meddela att jag kommer att börja en utbildning den 15 feb. Kommer att gå en distanskurs och utbilda min till kostrådgivare. Jag är helt sjukt laddad, ska bli riktigt roligt!


My better half


Dålig uppdatering idag känner jag! Men har verkligen inte hunnit. Jobbat och sedan ätit tacos med världens underbaraste personer. Nu sitter jag med ansiktsmask, och har tänkt fixa mina naglar eftersom att dom blev så misslyckade igår. Ska slå igång lite family guy avsnitt samtidigt och mysa i soffan med Mirja och Lollo!


Dagens lunch! Sallad från Ica, gott och rä...

20120206_144450 (MMS)

Dagens lunch! Sallad från Ica, gott och rätt billig lunch ändå!


Off to work

 

 

Jobb 12-18! Ha en grym dag!


I CHOOSE POWER

 

 

Godnatt!

Grym dag!

Dagen har varit riktigt bra! Just nu är livet på topp och jag älskar det! Här kommer lite bilder från dagens biceps/triceps pass. (Kolla Mirjas ARMAR, helt sjukt!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Söndag

 

 

Grym kväll igår! Hängde med ett riktigt härligt gäng, tack för en superbra kväll!

Nu: sen frukost!


Mirja: "what part comes before part B? Par...

20120204_225811 (MMS)

Mirja: "what part comes before part B? Part A!!"


Utgång ikväll!


Våfflor på g! Men vad hände?

20120204_191208 (MMS)

Våfflor på g! Men vad hände?


Benpass

Här kommer lite bilder från dagens pass. Vi körde som sagt ben, och jag kan säga att det tog på rejält. Jag ville gråta när jag körde sista övningen och Mirja tog ut sig så mycket så att hon höll på att svimma! Så jag gissar på träningsvärk imorgon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kämpa för fan!!

20120204_120407 (MMS)

Kämpa för fan!!


Benpass på g! Och nu är josefin hemma ocks...

20120204_115505 (MMS)

Benpass på g! Och nu är josefin hemma också, så kul! :D


Jag vet inte om jag ska tro min mobil men ...

20120204_090132 (MMS)

Jag vet inte om jag ska tro min mobil men det verkar va kallt ute, -35! Soligt iaf! Godmorgon lördag!


High on life

Åh, har haft världens bästa kväll! Har skrattat så mycket så att jag fått svårt att andas! Allt detta tack vare mina två pinglor som är helt grymma! Vi har ätit pizza, fruktsallad, lyssnat på musik och sett jackass. Sedan även hunnit med Lollos imitationer av djur som blir rädda, jaa roligare får man leta efter! Nu ska jag sova, vill egentligen skippa sömnen och bara hoppa till morgondagen på en gång!

Vi kör igång lördagen med ett tungt benpass, sedan en sväng på stan och fika på Waynes. Till middag ska det lagas tacos sedan drar vi iväg på en fest, och troligtvis allstar en sväng. Kommer att bli en riktigt bra lördag!

Med det säger jag godnatt!

 

Ska försöka hitta en ny snygg vit kavaj imorgon, jag saknar ju min! Det sög att kvallan var sämst, den blev noppig efter att ha använt den en gång, och sedan gick en den sönder i ärmen! Så det kändes lite surt, men vi får se om jag hittar något liknande!

 


Fredag!


Jag visste väl att den här dagen skulle bli grym! Jag älskar mina kollegor kan jag säga, jag har haft sjukt kul på jobbet idag. Skrattat som aldrig förr! Gjort en gubbe med en snopp av en apelsin, skrattat åt Olivers röstbrevlåda, dansat till Eminem med chefen på jacklagret och mycket mer! Ni är underbara!

Nu har jag precis kommit hem från träningen och även hunnit handla lite mat. Combaten ikväll var riktigt kul, Victoria höll i passet! Du är grym gumman!

Nu ska jag och Lollo iväg och köpa pizza, sedan blir det filmkväll med fruktsallad. Jag älskar fredagar!

Har ni sett vilket konstverk?!


Stressgrisen har en tuff dag på jobbet!

20120203_134356 (MMS)

Stressgrisen har en tuff dag på jobbet!


Dagens lunch! Mirjas sjukt goda lasange!

20120203_133340 (MMS)

Dagens lunch! Mirjas sjukt goda lasange!


Off to work! 11-17!

20120203_104631 (MMS)

Off to work! 11-17!


Mot gymmet för en morgonpromme! Mår mycket...

20120203_081508 (MMS)

Mot gymmet för en morgonpromme! Mår mycket bättre idag! Underbara fredag, nu kör vi!


Huvudvärk

Jag älskar verkligen när man får hämta ut paket med saker man beställt, och idag fick jag hämta ut två! Rena julafton ju!

Ett paket från Yves Rocher som innehöll:

2 ögonkrämer
2 handkrämer (mina händer blir jobbigt torra på vintern)
1 flaska ansiktsvatten
1 foundation

Det andra paket var från gymgrossisten och innehöll:

1 vitt damlinne
1 svart herrlinne






Men detta säger jag godnatt. Jag har redan däckat i soffan i en timme nu ikväll, men världens huvudvärk! Som fortfarande sitter kvar. Jag kan ju inte ha varit superkul att hänga med ikväll, stackars Lollo som fick sitta och lyssna på mig när jag låg och snarkade i soffan, heheh! Ska ta en ipren nu och hoppas på att jag mår bättre imorgon för jag har inte tid att ha ont i huvudet! Sovgott fina ni!


Torsdag

Det är rätt sjukt att man (eller jag iaf) är hungrigare på vilodagar än de dagar man tränar. Åt en kycklingsallad + världens största scones vid 8 tiden på waynes, och nu sitter jag med en tallrik fil och musli. YUM!

Har haft en riktigt bra dag idag! Nu har jag landat i soffan. Jag är riktigt trött känner jag så ska försöka få mig i säng tidigt ikväll. Men det kommer väl att gå sådär som vanligt. Just ja, jag spontan köpte en trisslott i hopp om att vinna lite pengar! Det kommer väl också att gå sådär gissar jag..som vanligt!


Waynes


Middag på Waynes med Emelie!


Dagens frukost! Skulle ha kommit upp lite ...

20120202_091836 (MMS)

Dagens frukost! Skulle ha kommit upp lite tidigare, men bättre sent än aldrig! Gröt med cashewnötter, smoothie, ägg och finncrisp! Gött!


Torsdag

Morgonträningen gick bara bra och jag kan säga att det var skönt att gå inne i värmen framför en tv och grym musik i lurarna! Haha, klumpig som jag är så råkade jag slå ner min mobil så den hamnade på löpbandet och åkte iväg, hehe ja glaset klarade sig (som tur var) men batteriet flög ut osv! Jag är ju inte förvånad, jag tappar saker konstant! Mirja du skulle ha varit där, du hade troligtvis skrattat ihjäl dig!

Nu var det tänkt att jag skulle äta lunch med Mirja klockan 11. Men jag behövdes i butiken så börjar 11 istället för 12. Jobbar till 18 sedan blir det middag med Emelie (som jag inte träffat på evigheter) på waynes! Blir nog en riktigt bra dag tror jag!


SMS-inlägg


Vi kör morgonprommen inomhus idag! Usch så...

20120202_082108 (MMS)

Vi kör morgonprommen inomhus idag! Usch så kallt det är ute :/


Cable Crunch

Håller på att färga håret just nu. Det var verkligen på tiden! Slog 3 flugor i en smäll och kletade på lite ögonbryn och ögonfransfärg, och även en ansiktsmask på samma gång. Börjar bli dags att tvätta ut allting snart! Tänkte bara skriva ett sista inlägg innan jag ska sova. Har som sagt varit på möte idag, jobbat och sedan kört ett combatpass + ett tabata magpass, som gick riktigt bra. Vi körde lite nya övningar, jag tror att jag har hittat en ny favoritövning för magen. Hann inte göra någon egen film, så jag tog en från youtube istället som visar övningen.




Med det säger jag godnatt!


Megafonen.nu

Kan med stolthet meddela att jag kommer att börja blogga på megafonen.nu inom en snar framtid. Det ska bli riktigt roligt att starta upp något nytt där. Kommer troligtvis att skriva i båda bloggarna men fokusera lite mer på den nya bloggen. Så jag hoppas att ni läsare hänger med mig dit också! Det kommer att bli great!



Återhämtning och stretch i mysiga yogasale...

20120201_201540 (MMS)

Återhämtning och stretch i mysiga yogasalen! Riktigt bra pass idag förövrigt, förväntar mig träningsvärk i magmusklerna imorgon!


Inviger nytt linne från gymgrossisten! Com...

20120201_173812 (MMS)

Inviger nytt linne från gymgrossisten! Combat och magpass kör vi ikväll!


Wiho, mitt paket har kommit!

20120201_150309 (MMS)

Wiho, mitt paket har kommit!


Lunch! Kycklinggryta från Ica + sallad såk...

20120201_145130 (MMS)

Lunch! Kycklinggryta från Ica + sallad såklart!


Dagens smoothie

 

1 dl Kesella lätt

ca 1 dl lättmjölk

1/2 burk krossad ananas

Några skivor mango

1 passionsfrukt

1 msk proteinpulver (whey 80 banan)

1 msk psylliumfröskal

1 msk linfrön

1 msk fiberhavregryn

 


Mycket på gång nu!

Vilken bra kväll det har varit! Boxpasset gick väl sådär för mig, kände mig lite trött. Troligtvis för att jag inte har sovit tillräckligt nu två dagar, så energin var inte riktigt på topp! Men man har ju sånna dagar också tyvärr. Gympasset gick dock mycket bättre, så det var riktigt skönt! Sedan fick jag massage av världens bästa Mirja, det behövdes verkligen kan jag säga, tack du!

Nu ska jag försöka sova, ska upp tidigt imorgon på morgonpromenad eftersom att jag har inbokat ett möte klockan 10, om vad det gäller får ni troligtvis veta imorgon. Ska bli riktigt roligt faktiskt! Sedan jobbar jag 11-17 imorgon också.

Sedan har jag en annan sak på g också, som ni får veta inom en snar framtid. Det känns bra, riktigt bra kan jag säga.

Men det säger jag godnatt till er, fina läsare!

 






RSS 2.0