I need to know

Åh, jag är helt slut! Det känns som om att det har varit världens längsta dag. Nu sitter jag hemma hos Elin och Daniel och myser i deras soffa. Jag och Elin körde ett corepass ikväll och sen lite cardio. Jag känner verkligen hur slut jag är i mina ben! Vi får se om jag kommer att kunna gå imorgon!

Imorgon kör vi bodycombat och spinning! Så det blir mycket kondition, men det är bara att tagga!


Fler bilder från halloween

 









BIG MISTAKE

Varför köpte jag en vit sport top? Den blir ju skitig direkt! Kan dock vara min BUS som spökar... Nä, svart ska det vara!




Ett steg i taget

Jag hatar att jag ena stunden mår jätte bra, och helt plötsligt så vänder allt och jag blir osäker och det känns helt åt helvete.
Nu Friskvårds, träna = jag slutar tänka



Det snurrar i mit huvud

Oharre! Det känns verkligen som om att jag har gått hela dagen! Eller det har jag ju typ gjort. Först från Moröhöjden till gymmet imorse, sedan efter gymmet till Anderstorp, sen tillbaka till stan och nu sitter jag hos Emelie på Moröhöjden igen! Sen ska jag gå tillbaka till gymmet ikväll för att träna med Elin. Så min vardagsmotion har jag då fått.
Träningen imorse gick riktigt bra! Bodypump är alltid lika roligt. Efter det så körde jag ben och rumpa, så nu hoppas jag på träningsvärk imorgon! Jag har även hunnit äta lunch med Elin på Waynes, och har fått möjlighet att prata av mig en massa. Tack för att du ville lyssna och att du bryr dig så mycket!
Ikväll blir det träning och sedan ska jag mysa hemma hos Elin och Daniel. Nu kom Olle hem så vi ska slänga i oss lite mat!

Mot friskvårds


Ny vecka

Godmorgon! Har precis vaknat och sitter och äter frukost. När jag gick in i köket möts jag av denna lapp på bordet. Så söt! Jag har helt glömt bort hur gott det är med rostade mackor, jag käkar annars alltid fil och flingor/musli på morgonen. Men det här är nästan bättre!
Nu ska jag börja göra mig klar för att senare dra till friskvårds. Det blir Bodypump idag, + ben skulle jag tro. Vi får se hur kroppen känns. Efter träningen får vi se vad jag hittar på. Men hoppas ni får en bra start på veckan!

En bild säger mer än tusen ord

Nä, kan inte sova än känner jag. Jag kikade just igenom bilderna på min mobil, ser då att Daniel har tjuvtagit lite bilder från imorse. Sov nämligen i deras soffa eftersom att det blev för jobbigt att gå hem. Jag kan ju inte säga att jag såg pigg ut på dessa bilder direkt. Han prövade att ta några bilder eftersom att han lagade min kamera, tack förresten!! Just ja, det har ja inte nämt, jag lyckades ju spräcka min skärm för någon dag sedan. So what tänker ni, men det är tredje gången jag lyckas med detta! Jag är värdelös på att inte tappa saker, allt bara glider ur mina händer! Men så snäll som han var så bytte han min skärm ännu en gång! Tror ni inte att det första jag gör är att tappa den i golvet igen, men som tur var så gick den inte sönder!
Okej, nu slutade det här inlägget som värsta bildbomben! Men vem gillar inte bilder?

varför ska det vara så svårt

Vilken dag det har varit! Det känns som om att jag har känt alla känslor som går att känna idag. Glad, ledsen, förvirrad osv, det går upp och ner hela tiden. Jag har fått ur mig saker som har suttit långt inne och det känns bra.
Har även tränat idag, det blev bodycombat och mage! Sjukt kul! Men jag kände att jag inte hängde med lika bra som jag brukar göra, hade tankarna på annat håll. Men när man har grymmaste instruktören så gör det mig så glad ändå så jag skiter i om det gick dåligt! Går säkert bättre nästa gång.
Nu ligger jag i Emelies soffa där jag ska spendera natten. Imorgon kör jag bodypump kl 11, hur resten av dagen kommer att se ut har jag verkligen ingen aning om! Vi får se helt enkelt.
Godnatt!

Halloween

Lisbeth Salander

Steve Jobs

Avatarer

Cowboy

Morphsuit

Ja, ni ser ju!

Där ser ni också!


Lady gaga

Haha, herregud! Vet inte vad jag ska säga! Hade varit coolare om jag hade haft ciggbrillorna, men hittade tyvärr inte några! Vad säger ni, likt?

Med ett leende på läpparna

Åh, jag är så glad att jag får jobba med världens underbaraste människor! Har haft så sjukt kul på jobbet idag, och sen har vi har världens bästa kunder gör ju inte saken sämre! Idag var det första dagen jag jobbade sedan ca 2 månader tillbaka pga av att jag har varit sjukskriven, och det gick mycket bättre än förväntat! Trodde att jag skulle ha glömt hur kassan fungerade osv, men det hade jag inte! Det kändes mer som om att jag aldrig hade varit borta.
Nu måste jag börja göra mig klar, ska som sagt klä ut mig ikväll. Dessa två på bilden nedanför ska vara avatarer, det ska bli spännande att se hur det blir! =)


Mot jobbet

Då drar jag mig iväg till jobbet. Försökte få med alla som jobbar idag att köra dresscode grå/svart, vi får se hur det går, jag kanske blir det enda :P Efter jobbet måste jag en sväng till Emelies jobb för att låna ett par skinhandskar som jag ska ha till min kostym ikväll, åh jag hoppas verkligen att det blir bra! Men en sak är säker, jag kommer att frysa!

Hoppas ni får en bra lördag!

Godmorgon


Tröööttttt!! Men börjar dagen med en proteindrink och lite stretch sedan är man igång!

Can you keep a secret?

Har precis kommit hem efter bion. Det blev ingen mat på Bishops Arms, den var fullt! Men det förstod jag nästan att det skulle vara. Så vi åt på Tatung istället. Men inte helt fel det heller. Nu måste jag tvätta håret och sedan sova eftersom att jag jobbar imorgon, jag är taggad till tusen! Kom och shoppa lite nya kläder av mig, vi har fått in massa snyggt! Jag drack förresten min första kaffe idag! Eller ja, en caffe latte med smak av vit choklad..räknas det? :P

New

Nu har jag bråttom! Men jag tänkte uppdatera lite snabbt bara. Hittade lite nya jobbarkläder idag när jag var på stan. Har inte jobbat på ett tag men imorgon kör vi igång igen! 10-15 på Dressmann. Åh vad jag har saknat alla som jobbar där, det ska bli så kul att träffa alla igen!
Träningen gick bra men jag tror inte att cardiocore riktigt är min grej! Men det var kul att testa. Nu drar vi iväg till Bishops arms och käkar, sedan blir det bio.
Ha en bra fredagkväll!

Mot centrum

Då drar jag iväg en sväng på stan för att träffa Emelie, efter det, träning!

Bloggtips

Kika in på min systers blogg om ni har tråkigt och vill ha något kul att läsa!

Dream it, Do it

Wihoo! Träningsvärk i magen! Jag är glad att jag känner av träningen sedan igår för annars hade jag blivit besviken, försökte verkligen ge magen en omgång! Sen så vaknade jag inatt av att jag hade somnat på spikmattan, först fattade jag inte alls varför jag hade så ont i ryggen men jag märkte rätt fort vad det var, haha!
Ligger i sängen just nu och ska snart ta mig upp och ut på en morgonpromenad. Tänkte gå förbi macken och hämta ut mitt paket också. Resten av dagen ska spenderas med Emelie på stan och jag har lovat henne att köpa en kaffe! Ja, ni hörde rätt..jag dricker inte kaffe för tillfället. Men jag vill lära mig att göra det! Har sedan inbokat cardiocore kl 15.30 följt av spinning. Ikväll så drar vi ut och äter på Bishop Arms med Elin och Daniel och sedan bio! Det låter som att det blir en bra dag.

Is it getting better?

Or do I feel the same?

I`m still a mess

Ikväll så har vi sett hockey, kört i dimma till Varuträsk, nästan blivit stoppade av polisen, träffat Emelies katt Rut (visst var det Rut?) , missat att hämta ut mitt paket!! och ätit hamburgare från Max! En riktigt bra kväll helt enkelt.
Nu är jag trött och hoppas på att jag somnar snabbt ikväll, för hungrig är jag då inte, så det kan inte hålla mig vaken.
Godnatt!

Fisksoppa

Fyy, så mätt jag är! Men gott var det. Det blev fisksoppa till middag, världens lättaste och godaste soppa.
Är ni sugna på att prova den så kommer receptet här:
  • 2 stora morötter
  • 1 Purjolök
  • 1 paket torsk
  • 2 st fiskbuljongstärningar
  • 1 liter vatten
  • 3 msk mjöl
  • 2-3 dl grädde
  • Salt
  • Citronkrydda
Riv morötterna och strimla purjolöken och fräs i en kastrull. Hacka fisken i tärningar och lägg i tillsammans med 1 liter vatten + fiskbuljongstärningarna. Låt koka i 15 min. Red av med 3 msk vetemjöl. Smaksätt med 2-3 dl grädde, citronpeppar och lite salt. Klart!

Tack, tack, tack

Just ja, jag glömde helt bort en sak! Jag måste säga tack till Klara för att hon fixade min blogg design. Jag var helt lost eftersom att det var rätt längesen jag hade en blogg på blogg.se.
Så guld värt att du fixade till den, tack!
Ni kan kika in hos Klara här!

This is what i`m made of

Jäklar så smidigt det gick att ta sig till gymmet måste jag säga. Jag valde att ta den cykeln som går jätte trögt och jag tror att det är någon som har varit här och lagat den i smyg! Den gick lättare än aldrig förr och grymt skönt att cykla på en cykel som är liten nog så att jag når ner till tramporna!
Träningen gick rätt bra men jag känner att jag är trött, troligtvis pga av att jag sov så dåligt inatt. Så det blev ca 2 timmar som jag körde. Yoga, cardio och mage.
Annars så har mitt paket kommit och jag hade tänkt hämta ut det innan hockeyn! Älskar att få paket, även fast man vet vad det är i, men det är som julafton för mig! Wihooo
Nu ska jag hoppa in i duschen innan det är dags att börja med middagen.

2011-10-27

Okej, morgonpromenaden sög idag! Det regnade och och gick bara allmänt segt kände jag. Sen blev det ju inte bättre av att jag skulle hämta min cykel som gick sönder igår på vägen hem. Kedjan gick alltså av så blev tvungen att lämna den på gångvägen. Men tänkte att jag går ändå den vägen så det är lika bra att försöka dra hem den. Det gick ju sådär. Den var tung och jag blev tvungen att rulla den på framhjulet eftersom att kedjan hade trasslat in sig i bakhjulet. Slog in smalbenet i stödet 3 gånger, så jag kommer att ha stora blåmärken där imorgon!
Så nu har jag ingen cykel! Vi har 3 stycken cyklar och den första har som sagt ingen kedja, den andra är också trasig eftersom att någon har suttit på pakethållaren så den har blivit nertryckt och trycker mot hjulet så att det går sjukt trögt att cykla på den. Den tredje är låst och jag hittar inte nyckeln!
Haha, alltså bra det går. Nu måste jag gå till stan, eller så tar jag den som går jätte trögt..hmm vi får se.
Har precis ätit frukost så nu känns det lite bätte, ska göra mig klar för att fara till Friskvårds en sväng. Sedan måste jag in till stan och hitta lite småsaker till min halloweenkostym, och handa lite mat osv. Ikväll står hockey på schemat med Emelie ser det ut som! Det blir riktigt bra =)
Typ sådär less känner jag mig just nu!

Start me up

Godmorgon! Okej, det blev inte riktigt någon sovmorgon som jag hade tänkt mig. Jag somnade vid 3 tiden inatt pga av att jag fortfarande var pigg i kroppen efter kvällsträningen, i huvudet var jag dock helt slut men kroppen ville inte riktigt slappna av. Nackdelen med att träna sent på kvällen! Sen så blev jag så sjukt hungrig vid 1 tiden men jag orkade verkligen inte gå upp och göra något. Så jag låg och tänkte på mat till klockan 2 då jag tvingade mig upp för att göra nått att äta. Sen så lyckades jag tillslut somna! Vaknade dock vid 8 tiden och var lika hungrig och pigg i kroppen, så har legat ett tag och försökt somna om men icket!
Nu sitter jag och dricker en proteindrink innan jag ska ta mig ut på morgonrundan! Men vad är det för fel på vädret? Trodde dimman skulle ha försvunnit till idag!
Vad sägs om lite sol istället?

Osammanhängande, men jag är trött

Nu ska jag lägga mig ett tag på spikmattan innan jag ska sova. Har bestämt mig för att ta en liten sovmorgon imorrn, har endast bokat in yoga klockan 12.15. Det är så skönt att få stäcka ut hela kroppen på riktigt lite då och då. Efter det så blir det förmodligen lite konditionsträning och mage.
Idag har jag hunnit med allt som jag hade tänkt gällande träningen:
FM:
Morgonpromenad 30 min
Bodypump 60 min
Spinning 45 min
Stretch
EM:
Gym Ben/Rumpa
Stretch
Har även ätit bättre idag känner jag så det är jag lite stolt över! Blir rätt små portioner men ofta, det känns som om att det blir lite lättare då. Har svårt att trycka i mig världens största portioner med långa mellanrum. Jag orkar verkligen inte ens tänka på att laga mat eftersom att det är så mycket annat som cirkulerar i mitt huvud just nu. Men tro inte att jag har svårt för att äta eftersom att jag tror att jag blir tjock eller nått annat tjoller, utan det är bara för att det är så mycket just nu så det är inte helt lätt att hålla koll på allt. Jag skulle vilja ha en egen kock som fixar så att allt står på bordet när man kommer hem, åhh det skulle vara perfekt!
Så sjukt vad jag längtar tillbaka till Cypern! Där behövde man verkligen inte tänka på något! Sen så skulle jag självklart vilja att man alltid kunde få vara lika brun som då! För att inte känna mig som världens blekaste nu när det börjar bli vinter så fuskar jag lite och använder BUS som luktar apa! Men bättre det än solarium iallafall.

TRUE









Träningsvärk imorgon? JA!

Ahhh, jag är helt slut i mina ben! Jag känner redan nu vilken träningsvärk jag kommer att ha i både rumpan och benen! Men det är så det ska vara, då känns det att man har gjort något! Blev ett sjukt roligt pass eftersom att jag hade Emelie med mig som alltid är kul att prata med, det drog ut lite på tiden eftersom att vi satt och snackade mest i slutet, men det behövdes! Tack för att du finns, du vet hur mycket du betyder!
Sitter och äter vindruvor nu, sen ska jag hoppa in i duschen tänkte jag. Efter det blir det nog några avsnitt av Vampire Diaries innan jag ska sova.
Just ja, det glömde jag! Hade tänkt svänga förbi Daniel efter gymmet eftersom att min kamera på mobilen har slutat fungera. Måste bara säga hur bra det är att känna någon som är expert på Iphones, han kan verkligen laga allt! Aja, får försöka ta mig dit imorgon istället.
Nu duschen!


Okej, jag har alltid svårt att veta vilken bild jag ska lägga in till inläggen, men ett inlägg utan bild är rätt tråkigt. Visst håller ni med? Så den här bilden har verkligen inget att göra med texten alls, men so what! Det som händer är iallafall att min syster försöker göra en Captain Morgan pose och det är tänkt att jag ska sitta på hennes ben. Men ja, som ni ser så gick det ju sådär!

SVAR PÅ KOMMENTAR

Kommentar:
Hej!
Kul att du börjat blogga igen :) läste att du att du har en klump i magen. Hoppas att den löser upp sig och försvinner! Även om vi inte har någon direkt kontakt längre så finns mina öron om du vill prata med någon som lyssnar. Hoppas i vart fall att allting löser sig så som du vill!

Ang din utklädnad så blev min första spontana gissning; Kissie?

Ha de gott! Kram
Svar:
Hej! Va kul att du tycker det! :) Jo, det hoppas jag verkligen att den gör, men det ordnar sig nog :) Tack, det känns bra att veta att du finns!
Haha, bra gissning men icket! Men du ska få se på Lördag, då lovar jag att lägga ut en bild! ;)

2011-10-26

Har precis ätit middag! Det blev lax och potatis. Ska ta och packa väskan nu sen kör jag iväg till gymmet en sväng. Ska träna med Emelie, ska bli kul! Ben och rumpa blir det ikväll.

Sneak peak

Kan ni gissa vad jag ska vara på Halloween?

Work your way to the top

Som jag sa så beställde jag lite saker från svensktkosttillskott igår. Köpte både Female recovery och Female protein, samt ett par träningshandskar, några Swebars och en snygg vattenflaska! Jag brukar annars bara köra på en tom cola flaska och fylla med vatten men det känns som tråkigt. Träningen blir mycket roligare om man har snygga träningskläder och tillbehör, eller för mig är det så iallafall!
Sen har jag äntligen beställt en pulsklocka, så nu kör vi!

Pepparkaka

Träningen gick riktigt bra idag! Kände mig pigg både i muskler och psyke! Efter spinningen så tryckte jag i mig en Swebar proteinbar med smak av pepparkaka! Så jäkla god! Men sen är jag ju en sucker för pepparkaka också, eller mjuk pepparkaka, vanliga gillar jag typ inte..skumt!
Nu har jag precis landat i soffan och äter lunch. Måste fixa med lite papper och andra tråkiga saker, men sånt måste ju också göras. Senare ska jag in till stan en sväng och kika om jag hittar något att klä ut mig till på lördag, känner att jag är lite sent ute men..
Innan jag drar igång med allt det tråkiga ska jag mysa lite med min bäbis!

Allt handlar om motivation

Det blev en morgonpromenad efter mycket velande och jag är glad att jag tog mig ut! Har glömt bort hur skönt det är att gå på morgonen, hur pigg man blir! Så ni som inte har provat, dra er ut en sväng på morgonen, ni behöver inte alls gå långt men morgonen blir så mycket bättre.

Nu har jag precis slängt i mig lite frukost! Börjar tagga inför bodypumpen så alltid är så jäkla kul! Sen blir det spinning som är mindre roligt men det ger en så mycket när man har gjort bort det!
Jag har som sagt försökt sätta upp lite mål för mig själv. Mitt första mål är att träna upp min mage ännu mer. Både för att jag tycker att magen är det tråkigaste att träna, och även för att jag vill få lite snyggare mage. Så det blir en utmaning!
Jag lägger upp en före bild, så då får vi se om det blir någon skillnad!

SVAR PÅ KOMMENTAR

Kommentar:
Oj, stackare att du inte får i dig mat! Om det är ångest som fyller din mage istället så tycker jag verkligen inte att du ska behöva känna så! Du är ju extremt vacker, har pojkvän, familj och vänner som bryr sig. Du har jobb och som sakt ett utseende som en ängel! Ta vara på det!
/Beundrare
Svar:
Så sjukt snällt sagt! Vem du än är, du gjorde typ min morgon! Tack du underbara människa som skrev det där!

GODMORGON

Jag är sååååå trött!! Och jag ligger i sängen och försöker bestämma mig om jag ska ta mig ut på en morgonpromenad eller om jag helt enkelt ska stanna i sängen. Hmm..

Godnatt

Har legat på spikmattan nu i ca 1 timme. Behövdes verkligen! Jag är helt slut i ryggen! Sen är spikmattan som ett sömnmedel för mig så det är ju inte helt fel heller.

Så nu borde jag kunna somna! Måste vara utvilad till imorgon så bodypump och spinning står på schemat! Sedan så har jag lovat Emelie att hänga med henne och gymma på kvällen, så det blir mycket träning imorgon. Men det gillar jag!

Beställde även lite saker idag från svensktkosttillskott.se, men det kan jag visa imorgon.

Nu tv och sen sömn, godnatt!


Varför ska det vara så svårt?


Mina föräldrar och min syster kikade förbi ikväll med smörgåstårta. Min mamma fyller nämligen år, grattis! Hur gott som helst och jag kände verkligen att det behövdes efter all träning idag!

Träningen
FM:
Bodycombat 60 min
Stretch
Mage
EM:
Löpning/Intervaller i trapp
Stretch


Maten

Fil och musli
Proteinbar
Smörgåstårta
Åh, jag har ätit för lite idag! Det är det jag har lite problem med, maten. Jag älskar mat men vissa dagar så känner jag mig inte alls hungrig och glömmer nästan bort att äta. Det är grymt viktigt att äta rätt och inte för lite när man tränar mycket. Men just nu är det något annat som ersätter min hunger, en klump i magen som inte vill försvinna!

2011-10-25

Nu startar jag denna blogg för att ge mig själv motivation! Jag gillar att ha mål att sträva mot annars så känner jag mig helt vilsen. Jag gör det även för att kunna lära känna mig själv bättre. Jag vill kunna se tillbaka och veta att jag har gått framåt, och inte bakåt. Just nu känns det som om att jag bara står stilla så jag hoppas att detta ska ge mig nog med motivation till att bara bli bättre. Nu talar jag om allt från att få bättre kondition till att få bättre självkänsla.
Den här bloggen kommer att handla mycket om träning eftersom att det är något som betyder väldigt mycket för mig och som får mig att må bättre! Jag hoppas att jag ska kunna insperera andra att hitta glädjen i träningen!
Nu har jag tänkt dra mig ut en sväng i kylan, jag älskar att springa och lyssna på musik! Det gör mig så sjukt glad!
Här har ni några av låtarna som jag lyssnar på för tillfället:
  • Pitbull Feat. Lil Jon - Krazy
  • Pitbull - Bon Bon
  • LMFAO - Party Rock Anthem
  • LMFAO - Sexy and I Know It
  • Boombox - The Lonley Island

Let`s go!



RSS 2.0